PLAĆANJE I DOSTAVA

PLAĆANJE ROBE

Kupac se obvezuje naručene proizvode s troškovima dostave platiti prodavatelju, trgovačkom društvu Living Room j.d.o.o. sljedećim načinom plaćanja:

  • Virmanski – općom uplatnicom ili Internet bankarstvom
  • PayPal-om

Kupoprodajni ugovor je sklopljen u trenutku primitka plaćanja.

Virmanskim plaćanjem, nakon kreiranja Vaše narudžbe, na Vaš mail stići će svi potrebni podaci za ispunjavanje naloga za prijenos (opće uplatnice). Vaša narudžba rezervira artikle i količinu. Uobičajeni model plaćanja je 01 (plaćanje po računu), ali neke banke imaju svoje oznake. Možete ostaviti i bez broja modela, ali najbolje je kontaktirati Vašu banku ukoliko nalog prijavljuje grešku. U poziv na broj svakako upišite broj narudžbe (koji ste dobili na mail sa potvrdom Vaše narudžbe).

Taj broj služi za brže povezivanje vaše uplate sa narudžbom. Uobičajeno vrijeme za potvrdu transakcija između banaka je maksimalno 48 sati. www.living-room.hr čuva rezervaciju 3 dana. Rezervacija se može i produžiti na Vaš zahtjev, ukoliko kontaktirate administratora na shop@living-room.hr. Roba se isporučuje nakon što je iznos prebačen na žiro račun.

DOSTAVA

Izuzev pretprodaje, većina proizvoda se u regularnoj prodaji šalje u roku od 2 radna dana i dostavlja u roku 3 radna dana od slanja za većinu destinacija u Hrvatskoj (za otoke i manja mjesta, pošiljke se dostavljaju prema rasporedu otočne dostave).

U pravilu se zaprimljene narudžbe obrađuju slijedeći radni dan (od ponedjeljka do petka) i kupcu (primatelju pošiljke) šalju u roku 24 sata. Izuzetak su akcijski i sezonski periodi kada zbog povećanog broja narudžbi priprema pošiljki može iznimno potrajati duže od 24 sata.

Tranzitna vremena s EUROSENDER-om:

  • dostava na kućnu adresu u roku od 3 radna dana

Tranzitna vremena ovise o kurirskoj službi, obavijesnog su karaktera i nije zajamčeno. 

Nakon narudžbe primit ćete:

  • potvrdu narudžbe putem emaila, u roku od nekoliko minuta od potvrde narudžbe
  • obavijest da je narudžba poslana putem DPD ili GLS kurirske službe s brojem pošiljke za praćenje, najčešće u roku 1 radnog dana od potvrde narudžbe (izuzev perioda pretprodaje kad je očekivano vrijeme dostave duže)

Pošiljku možete pratiti putem DPD ili GLS portala koristeći broj za praćenje.

Ukoliko je sadržaj pošiljke oštećen ili na bilo koji drugi način ne odgovara kupljenom, kontaktirajte nas putem emaila na shop@living-room.hr bez odgode.