Redken ABC linija – donosimo revoluciju u njezi kose

Linija koja daje odgovor na sva pitanja vezana uz problematiku u njezi kose i vlasišta, bilo da se radi o osjetljivom vlasištu, suhoj kosi ili ispucalim vrhovima. Glavna formulacija ove linije utječe na sve faktore i dovodi kosu u balans od tjemena do vrhova, a rezultati su vidljivi već nakon prvog korištenja.

SAZNAJMO VIŠE O REDKEN ABC LINIJI

Oštećena i suha kosa neke su od najčešćih i frustrirajućih briga. I to nije iznenađenje. Uostalom, kosa se može oštetiti iz mnogo razloga – prečesto bojenje i pramenovi, pretjerano feniranje ili oblikovanje kose toplinskim alatima, čak i čimbenici iz okoliša kao što su izlaganje suncu i vjetar.

Kada kosa postane suha ili oštećena, važno je zapamtiti da ju moramo hidratizirati, ojačati i obnoviti uz pravi odabir proizvoda za njegu kose. Predstavljamo Redkenov najnoviji koncentrat i revoluciju u njezi kose. Ova multi benefit linija pruža vrhunski oporavak, intenzivnu njegu i zaštitu od blijeđenja boje za sve tipove kose i teksture. Zašto je ABC – Acidic Bonding Concentrate u kratkom vremenu postao favorit frizera i klijenata?

KOJA FORMULACIJA ABC LINIJU ČINI JEDINSTVENOM?

Ovaj režim u tri koraka formuliran je s limunskom i alfa hidroksi kiselinom unutar Redkenovog Bonding Care komplesa, tehnologije koja jača oslabljene veze kose i poboljšava snagu i otpornost oštećene kose te daje trenutno vidljive rezultate.

Kada se koristi kao sustav u 3 koraka – šampona, balzam i leave in tretmana, ABC formula za balansiranje pH kosu intenzivno regenerira i daje sve potrebne sastojke koji su potrebni suhoj, oštećenoj kosi. Osim toga, za sve ljubitelje bojenja kose, pomaže u zaštiti od blijeđenja boje i ne sadrži sulfate.

Doživite trenutno vidljive rezultate i konačnu transformaciju kose uz 56% manje lomljenja, 82% manje vidljivih ispucanih vrhova i 11x glađu kosu pri korištenju Acid Bonding Concentrate linije.

SAVJET PROFESIONALACA IZ LIVING ROOMA

Svaka “akcija” na kosi mijenja pH vrijednost kose i vlasišta. Optimalna pH vrijednost iznosi između 4,5 i 5,5. Već samim nanošenjem vode na kosu pH kose i vlasišta se penje iznad 7 čime kosa i vlasište postaju osjetljiviji na vanjske čimbenike. Pranje kose, bojenje, pramenovi i ostali kemijski procesi dovode kosu u lužnato stanje, a kako bismo sačuvali zdravlje potrebni su nam kiseli/acidni proizvodi koju ju vraćaju na optimalan pH.

Acidic Bonding Concentrate linija je usredotočena upravo na balansiranje pH vrijednosti na kosi, samim time kosa je puno mekša i sjajnija, lakše se oblikuje, a problematična i osjetljiva vlasišta (perut, zatezanje, svrbež, seboreja i sl.) postaju otporna i samim time smanjuje se pojava neželjenih stanja na vlasištu.