Imamo rješenje za kose kojima pomaže samo — čudo

Čak i kad redovito i dobro njegujemo svoju kosu, moguće je da ćemo prije ili kasnije doći do točke kad će nam trebati nešto više od osnovne rutine. Možda će nam kosa biti suša nego inače, vrhovi pokazivati znakove pucanja ili boja blijediti brže nego što bi željeli. Srećom, postoji idealno i brzo rješenje za sve probleme — tretmani za dubinsku njegu kose Biolage. U nastavku donosimo 3 najčešća slučaja u kojima je deep treatment vrlo koristan dodatni korak u haircare rutini!

Oštećena kosa i suha kosa

Svi imamo onaj jedan omiljeni odjevni komad u ormaru uz koji smo emotivno vezani, no ne nosimo ga jer je toliko izblijedio ili poderan da jednostavno ne izgleda dobro. Isto vrijedi i za našu kosu! Kad nam je kosa izuzetno oštećena (ili suha), koliko god se potrudili, frizura na kraju izgleda neuredno. 

Za takva teška oštećenja kose, dubinski tretmani proizvodima koji u nju unose koncentrirane količine njegujućih sastojaka, ključ su oporavka i zacijeljenja vlasi! Birajući deep treatment proizvod za nama specifični slučaj stanja kose – bilo da je ona suha, kovrčava, izblijedjela itd., kosi pružamo ciljanu i efikasnu njegu koja joj je najpotrebnija. Neke kose su jednostavno po prirodi buntovne. Nekad ih znamo zvati i suhim i žičastim kosama. Biolage SmoothProof deep treatment može smiriti takvu kosu uz pomoć kamelije i ricinusovog ulja. Ako pritom bez obzira na to koliko ju njegujemo i dalje osjećamo da kosi nedostaje vlage, njenu hidrataciju možemo pojačati hranjivim sastojcima Biolage HydraSource deep treatmenta, čija jedinstvena formula sadrži ekstrakt aloe i spiruline poznat po osnaživanju kose i davanju sjajnog sjaja.

Kosa koju često peglamo i kovrčamo

Kao veliki obožavatelji “beach waves” looka i voluminoznih frizura, dobro znamo da bi se pegle i figara mnogi od nas odrekli jedino u slučaju da se pokvare. Ekstremno visoke temperature koje primijenjujemo direktnim kontaktom styling uređaja s našom kosom (nekad i preko 200 stupnjeva Celzijusa!) uzimaju svoj danak uništavajući vanjski sloj kutikule vlasi, uzrokujući slabljenje niti koje više ne mogu zadržavati vlagu, vitalnu za zdrav izgled kose. Dubinski tretmani obnavljaju oštećenu kutikulu i hrane kosu osiromašenu vlagom, zbog čega kosa odmah izgleda sjajnije i zdravije! Rješenje za suzbijanje suhoće i pucanja vrhova uzrokovanih previsokim temperaturama fena, pegle ili figara je u Biolage Advanced FiberStrong Deep Treatmentu koji je formuliran s elastičnim ekstraktom bambusa da popuni praznine u kutikuli kose i poboljšava sjaj, snagu i elastičnost krhke kose.

Kosa koju stalno bojimo

Danas se svi igramo bojom kose. Zašto ne! Od bezvremenskih balayage pramenova, prekrivanja ili otkrivanja sijede kose, do izražavanja svog raspoloženja kroz vibrantne boje poput roze ili ljubičaste, jednostavnijeg načina za boostanje samopouzdanja nema 🙂

No, čak i najzdravije formule za boju kose mijenjaju njenu izvornu, zdravu strukturu. Ukoliko pritom kosu bojimo redovito, njen integritet postaje ugrožen i upadamo u začarani krug – što ju više bojimo, sve joj je teže prirodno održavati njen sjaj i živahnost. Kako bi boja kose bila dugotrajna i sjajna, osim odlazaka u salon, jako je bitno i njeno održavanje kod kuće. Biolage ColorLast deep treatment pomaže kosi tretiranoj bojom da zadrži vlagu i očuva boju do sljedećeg bojenja. Ako često radimo pramenove (i/ili druge agresivne kemijske procese na kosi), Biolage Advanced Recovery Deep Treatment ojačan koncentriranim aminokiselinama oporavit će i zagladiti suhu, kemijski oštećenu kosu.


Odaberi svoj pack